De eerste dag van de midweek.

Hoewel voor ons de midweek gisteren al startte, is de echte start vandaag. We begonnen na nachtje slapen in een goed bed met een uitgebreid ontbijt.

Daarna eerst rustig wandelen en winkelen door Den burg. Rond twaalf uur zaten we bij de strandteen Paal 17 waar we (Sytske, Nel, Carla, Miems, Els en ik) uitgebreid hebben geluncht. Ondertussen genietend van de stralende zon.  Al snel was het tijd om terug te gaan naar de Pelikaan. Hier verzamelde langzaam maar zeker de hele groep. De gebruikelijke startrituelen van de midweek kwamen eerst. Het voorstelrondje, het showen van de voorbeelden en koffie of thee met gebak. (foto’s van de voorbeelden volgen later.)

Voordat we er erg in hadden, was het alweer tijd voor de avondmaaltijd. Het smaakte voortreffelijk. Zo lekker, dat ik slechts een foto van het dessert met jullie kan delen.

Zo meteen start de show and tell. Daar zal ik natuurlijk de quilts laten zien die ik de laatste weken heb afgemaakt laten zien. De laatste in dat rijtje heb ik  gisteravond laat nog afgemaakt. En ik zal de foto van de Venice Rose Quilt nu met jullie delen voor dat ze hier de quilt in het echt mogen zien.

Handtekening

Eén gedachte over “De eerste dag van de midweek.”

  1. Helma en Miems, heel veel plezier tijdens de midweek. Elly en ik kijken al uit naar die van ons in november. Als het regent en stormt ( zodat we hopen dat de boot niet terugvaart). Eerst nog maar even nazomeren en doorwerken aan de lensquilt van vorig jaar… En genieten van jouw verslagen hier. Groeten!
    Marja

Reacties zijn gesloten.