Dag twee van de midweek.

Het ontbijt was vandaag ook weer overheerlijk. Daarna nog even snel achter de naaimachine, voordat het tijd was om naar de Scholekster te gaan. Daar werden we hartelijk ontvangen met koffie en chocoladecake.

Natuurlijk moest er even tussen de lapjes worden gesnuffeld. De foto van mijn aankopen komt later. Wel heb ik een foto van een hele mooie roze variahexagonnenquilt. Is hij niet geweldig?

Tot slot de gister door mij beloofde foto’s van de voorbeelden. Allereerst de tas.

Verder is er een leuk kerstkleed dat je ook zo kan maken dat een treeskirt krijgt.

Twee gezellige mini kerstquiltjes.

De Four winds of Kashmir quilt.

En de laatste in de rij is de Capistrano. Hiermee ben ik begonnen. Mijn vorderingen heb ik nog niet vastgelegd op de foto.

Handtekening

 

 

3 gedachten aan “Dag twee van de midweek.”

 1. haha, ik heb al stiekem een whats-app-je van Willeke gehad. Jouw versie wordt PRACHTIG
  Van weeromstuit heb ik het patroon al vas geprint en toen ik vanmiddag op mijn kamer boven was al heel voorzichtig gesnuffeld welke kleuren er leuk voor zouden zijn….

 2. Helma het ziet er heel leuk uit allemaal, moeilijk kiezen hoor, maar die Capistrano vind ik ook wel heel erg mooi. En die Kashmir quilt ook (maar wel andere kleuren natuurlijk voor mij), Ineke heeft weer een mooi programma gemaakt voor jullie. Ik zou graag ook komen, maar ja …. dan is er niemand meer in mijn winkel he?
  En ….GEFELICITEERD trouwens, want je hebt de kadobon voor september gewonnen bofferd!

  Groetjes
  Marina

 3. Wat ziet het er leuk uit! Die Capistrano vind ik wel heel erg mooi. En die Kashmir ook , Als ik dit allemaal zie kom ik echt tijd te kort. Want beide zijn heeel verleidelijk om zelf ook te maken. Heel veel plezier allemaal!!

  Groetjes Wilma

Reacties zijn gesloten.