Eerste Bee na de vakantie.

Gisteravond was de eerste bee na de zomerstop. Voor het eerst in tijden waren we allemaal aanwezig. Veel praten en dingen laten zien. Er is door de hele groep hard gewerkt deze zomer. Dom genoeg had ik geen fototoestel bij me. Helaas geen foto’s. Wel kan ik jullie laten zien wat ik gisteravond gedaan heb.

Ik moest nog hexjes maken van alle stofjes die ik in de Capistrano en het minikerstquiltje heb gebruikt. Ik heb dus de hele avond zitten snijden. De stoffen van de Four winds had ik niet bij me, dus die moeten nog.  Verder heb ik nog een klosje handquiltgaren gekocht voor de variahexagonnen. Nu kan ik ook de oranje blokken quilten. Er is nu geen excuus meer om te starten.

Handtekening

Eén gedachte over “Eerste Bee na de vakantie.”

  1. Helma, nog een keer – bedank voor het huisje die ik gewonen heb.
    Tot de volgende Bee.

Reacties zijn gesloten.