Alweer in een boek verdiept.

Vandaag heb ik helemaal niets anders gedaan, dan lezen. Een nieuwe boek kon ik niet weg leggen.  Dat was ook de reden dat ik pas aan het begin van de avond erachter kwam dat mijn blog een grijs vlak was geworden. Gelukkig werkt nu alles weer zo als het hoort.

Handtekening

2 gedachten aan “Alweer in een boek verdiept.”

  1. Lijkt me een spannend boek, ben benieuwd hoe het is… Heb van de week ook nieuw leesvoer ingeslagen o.a. de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween en vijftig tinten grijs en nog een boek dat de bakkersdochter heet. Allemaal lekkere dikke pillen….
    Lees ze!
    Marina

  2. Mooi boek! Ik heb het deze zomer gelezen. Al heb ik tijdens het lezen van de eerste honderd bladzijden ( met al die data, veldslagen en vele personen) meer dan eens overwogen om het boek weg te leggen….

Reacties zijn gesloten.