Er wordt weer gebouwd.

Eind juli werden de laatste huisjes gebouwd. De hoogste tijd om weer eens aan de slag te gaan. Vandaag zijn er weer twee huisjes bijgekomen. Alles bij elkaar zijn het er nu 84.

Handtekening

2 gedachten aan “Er wordt weer gebouwd.”

 1. Hallo Helma,
  ik ben op zoek naar iemand die quilts maakt en via googlen bij jou terecht gekomen. Ik kan echter niet achterhalen waar je woonplaats precies is, vandaar dat ik je even mail.
  Het betreft het volgende :
  WIj zouden je met je prachtige quilts graag uitnodigen voor het volgende :
  op zondag, 7 oktober a.s. van 10u tot 18u houden wij een ‘Herfsthappening’ in de serres van ons bedrijf / zorghoeve te Maaseik. Wij begeleiden jongvolwassenen met autisme met een (rand)normale begaafdheid. Vermits wij van geen enkele officiële instantie subsidies krijgen, wensen wij vanaf dit jaar 2x per jaar een evenement te organiseren : in het voorjaar een lentefair en in het najaar een herfsthappening. Naast onze zelfgemaakte creaties met onze jongvolwassenen zoeken we dan ook ‘stand’houders die iets met het seizoen te maken hebben. Iemand met quilten hoort er absoluut bij. Toch ? Ook letten we er op dat er maar 1 standhouder per onderwerp, techniek,…. aanwezig is.Wij vragen geen standgeld. Wij willen mensen gewoon terug warm maken om creatief bezig te zijn …. Wil je er over nadenken en ons iets laten weten ? Indien je toezegt, geef ik je uiteraard nog bijkomende info.
  Ik hoop van je te horen
  Mvg Jeanine Nelissen-Janssen
  http://www.zorghoeve-sintjansberg.be

 2. Goed zo meisje! Dacht al dat we je a.s. zaterdag op de UFO dag aan de huisjes moesten zetten, maar gelukkig ben je weer begonnen.
  Ik daarentegen, heb 2 dagen niet gebouwd, maar morgenavond gaan de bouw gewoon weer door hoor!
  Tot zaterdag,
  Marina
  P.S. Heb je genoeg blauw en roze voor je huisjes?

Reacties zijn gesloten.