Hoe verder?

De stapel met piramides is inmiddels gegroeid tot 160 stuks. Langzamerhand is het tijd om een plan te maken hoe de piramides aan elkaar moeten komen. Daarom heb ik eerst een paar schetsjes gemaakt met EQ5 (quiltsoftware) en daarna toch nog ouderwets over de grond gekropen. Nu blijft de vraag wat is de richting van de quilt. Wordt de kant waar de centimeter ligt de zij- of bovenkant? Ik heb beide mogelijkheden even gefotografeerd.

Handtekening

5 gedachten aan “Hoe verder?”

 1. Zoveel mensen zoveel smaken en het gaat om die van jou!
  Zelf gaat mijn voorkeur naar de bovenste mogelijkheid ik denk door de lengte werking daar hou ik van…
  Het is ook “op en neer” van de onderste en “heen en weer” van de bovenste, zit een naam in LOL

  Groetjes Carla

 2. Ik ga ook voor de bovenste. Bij de onderste loopt ie weg. Maar het is jouw quilt, dus doen wat je zelf het meeste aanspreekt. Groetjes, Tineke

 3. halle Helma
  ik vind de eerste uitvoering het mooist, maar ik hou ook daarvan , dat je van boven naar beneden iets ziet.
  succes met je ufo dag, maar zoveel heb jij er toch niet?
  jitske

Reacties zijn gesloten.