Voorbereidingen voor zaterdag.

Aanstaande zaterdag heb ik me ingeschreven voor de UFO-dag bij Marina’s Quiltcorner. Dat is voor mij aanleiding om eens te kijken welke projecten er op mijn werklijstje staan. Het eerste project dat ik uit de doos viste, was de convergence quilt. Er moest een randje om het midden en daarna aan iedere zijde een groot driehoek. Dat heb ik inmiddels klaar, maar hoe nu verder. De maat van de top is goed, maar er mist iets. Wat kan ik toevoegen????

Handtekening

P.S. Bedankt voor alle adviezen over de piramides. Ik heb besloten om toch eerst alle piramides te maken, zodat ik de hele top uit kan leggen voor ik ze aan elkaar ga zetten.

3 gedachten aan “Voorbereidingen voor zaterdag.”

 1. Ook alweer zo leuk!!!!!!!!!!!!!
  Misschien het quilten? nu zijn de hoeken nog wat “kaal” maar ik denk dat het wel goed komt.
  En nog een wens om eens te maken helaas is het filmpje van internet maar dan duik ik het boek wel in

 2. Misschien kan je een applicatie op de hoeken in de kleur van het smalle randje?!? Of je zet er nog een randje omheen…

 3. Hoi Helma
  Hij ziet er heel mooi uit, maar inderdaad een beetje kaal. ik heb ook ooit eens een convergence quilt gemaakt, en heb daar net als wat leke zei op geapliceert. Ik had toen stof met een print en heb die print er op geapliceert. Misschien zijn bloemen wat die je alleen in het midden van de bloem vastzet, zodat je een soort 3d effect krijgt of versier het met kraaltje.

  veel succes
  groeten Jolanda

Reacties zijn gesloten.