Heerlijk dagje

Vandaag al vroeg op pad richting Den Dolder. Daar werd ik hartelijk ontvangen met een vers bakkie koffie. Iedereen haalde half klare projecten te voorschijn. De een ging op zoek naar randstof. De ander legde blokken uit. Al snel was iedereen aan de slag. Ik had de convergence-top bij me. Er is nu een plan om hem af te maken. Verder heb ik heel veel tijd besteed aan het bouwen van huisjes. Hier een foto van het zevental dat aan het einde van de dag klaar was. de teller staat nu op 95. Op naar de honderd.

Handtekening

 

2 gedachten aan “Heerlijk dagje”

  1. Zo haal je er wel 20 in de week Helma, ik vond je Convergence quilt ook heel mooi! Die zie ik hier vast ook wel weer langskomen.
    Bedankt voor je gezelligheid vandaag!
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.