Snel kleuren.

Vaak werk ik met kleurpotloden of stiften om patronen in te kleuren. Naast deze klassieke manier van ontwerpen, kan ik ook gebruik maken van EQ5  om elektronische te spelen met een ontwerp. Vandaag heb ik zitten spelen met het inkleuren van de Dear Jane Quilt. Dit is de versie dit op dit moment hoog op het lijstje staat.

 

 

4 gedachten aan “Snel kleuren.”

 1. Mooi zo’n moderne variant. Ik heb al jaren geleden het boek gekocht bij Marina, toen een poging gewaagd, niet tevreden en nu ligt hij in een donker hoekje te wachten op….

  Maar als ik dit zie, begint het toch wel weer te kriebelen. Maar goed: eerst de UFOdag dingen maar eens afmaken. Wie weet in 2013?

 2. Zelf ben ik bezig met een Dear Jane “look alike”, maar dit is ook wel erg mooi. Maar om er nu twee te gaan maken?
  Lekker spelen met kleurtjes, heerlijk!
  Groetjes van Corrine.

 3. Wat leuk en mooi Helma.
  Dat doe je dus met een apart programma ?
  Is dat te downloaden ?
  Ga je echt een Dear Jane maken ?
  Wauw…..!
  Groetjes R.

Reacties zijn gesloten.