Voor de jarige Job.

Vandaag wordt mijn lieve zusje Marrigje weer een jaartje wijzer. Het is denk ik nu bijna twee jaar geleden, dat ik haar beloofde een zogenaamde Yogatas te maken. Ik zal even uitleggen wat een Yogatas is. Zoals je al wel in de gaten zult hebben, gaat mijn zus wekelijks naar yoga. Ze neemt dan naast een handdoek ook een yogamat mee. De Yogatas is bedoeld voor al die spulletjes die ze mee neemt naar de les. Een jaar geleden heb ik al stof gekocht, maar vanavond ga ik daar pas het mes in zetten. Mar, Van harte gefeliciteerd en hier vast een kleine blik op jouw toekomstige tas. Op de foto zie je de stof voor de buitenkant. Nu ga ik snel aan de slag.

Handtekening

2 gedachten aan “Voor de jarige Job.”

  1. COOOOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat ziet er echt heel tof uit!! Ik kan niet wachten tot hij klaar is.. 🙂

Reacties zijn gesloten.