Bijzondere dag voor Miems.

Gisteren werd Miems verrast. ’s Middags was ze naar de kerk gelokt onder het mom van oefenen voor de presentatie die ’s avonds zou plaatsvinden. De vier antependia (kleden voor het altaar) en de bijpassende stola’s zijn klaar en werden gisteren aan de kerkgemeenschap gepresenteerd. Als dank kreeg ze deze collage van alle borduurwerken van die op de stola’s staan. Op de kleden staat een grotere versie.

Deze collage was ook een verrassing, maar dit haalt het niet bij de verrassing die haar ’s middags te wachten stond. De hal van de Poterne was vol met allemaal medevrijwilligers die allemaal waren opgetrommeld om mee te delen in de vreugde. Miems is namelijk uitgekozen tot vrijwilliger van de maand van de gemeente Haarlemmermeer. De wethouder reikte haar dit bijzonder kunstwerk uit.

En de achterkant ziet er zo uit.

Daarnaast nog een grote bos bloemen en een heerlijke taart, die gelijk met alle aanwezige werd op gesmikkeld.