Bee in de Lapjesgaard.

Gisteravond was het weer tijd voor de maandelijkse Bee in de Lapjesgaard. Het is niet gelukt om alle werkstukken te fotograferen maar hier een impressie van wat er werd getoond. Allereerst het voorbeeld voor de winkel gemaakt door Diny.

Een aantal voorbeelden gemaakt door Heleen.

Een drietal prachtige  quilts van Lia.

Bovendien had Lia ook nog vier dubbelzijdige blokken gemaakt.

Tot slot. Ikzelf had niet veel te laten zien. Wel had ik voor iedereen een aardigheidje meegenomen. Dat zat in het witte zakje Cuny.

En ik heb de piramides uitgelegd. Er ontbreken nog vier zwart-wit exemplaren, daarom zitten er nog een paar gaten in. Zo gaat het worden. De hoek rechtsonder wordt straks met een stukje aplicatiewerk opgevuld. Zoals je zult begrijpen krijgt het geheel nog een randstof, maar die moet nog worden aangeschaft.