Weer in de lucht.

De eerste stappen zijn inmiddels gezet om de boel te herstellen. Jammer genoeg ontbreken de berichten van de laatste maand. Gelukkig kan ik met behulp van facebook dat herstellen. Daar zal ik mijn weekend dan ook aan besteden. Verder zal het zijn opgevallen dat alle foto’s ontbreken. Ook daar zal ik de komende tijd steeds een stukje van op knappen. Gelukkig is wel alle tekst en titels behouden. Daardoor moet het mogelijk zijn alles weer op orde te krijgen.  Morgen weer een bericht over mijn belevenissen nu gewoon nog een plaatje voor de leuk. Wel toepasselijk deze klosjes quilt.

7 gedachten aan “Weer in de lucht.”

 1. Hoi Helma,

  Gelukkig je bent er weer!! Wat heb ik je gemist!! Nu weer alles opstarten.
  Veel succes met alles hoor. En fijn dat ik weer mag meegenieten met je belevenissen.
  Veel liefs van Ineke.

 2. Fijn dat je weer in de lucht bent. Sterkte met alles weer op de rails zetten, maar dat zal jou wel lukken.
  Groetjes Gré

 3. Wat gezellig dat je er weer bent.Ik miste je echt. Sterkte met de rest en tot morgen maar weer. Groetjes, Tineke

 4. GOH DUS BIJ JOU OOK ALLE FOTO’S WEG.
  WAT EEN GEDOE HE OM ALLES WEER TE ZOEKEN, VERKLEINEN EN PLAATSEN. GROETJES EN SUCCES

Reacties zijn gesloten.