Veertien dagen in één bericht.

Hier een korte samenvatting. Eerst vier dagen in bed liggen en niets anders dan slapen, hoesten en proesten. Daarna toch maar weer aan het werk, ook al is de keelpijn en verdere ellende nog niet echt over. Onder tussen op zoek naar een oplossing voor het verdwijnen van mijn webhost. En dan uitzoeken hoe ik de boel weer op orde krijg.

Tijdens al deze minder leuke zaken vermaakte ik mij niet met naald en draad. Nee, Ik ben ook ten prooi gevallen aan een zeer populaire trilogie. En nu ik het gelezen heb snap ik het wel. Het verhaal is een modern sprookje met een happy end en heel veel sex. Wat wil een mens nog meer. Natuurlijk heb ik het over deze boeken.

 

Eén gedachte over “Veertien dagen in één bericht.”

  1. Ik vond het allemaal al zo vreemd, en was van plan om je van het week-end een berichtje te gaan sturen dat ik niet meer op je site kon kijken. Maar gelukkig je bent er weer. Ik heb je wel gemist.
    Beterschap nog met het laatste restje en succes met alles opnieuw posten e.d.

Reacties zijn gesloten.