Goed aangekomen.

Maandag lag hij bij Annemieke op de mat en vandaag heeft ook Annelies haar prijs ontvangen. Ik had bij het 1200ste bericht een give-away georganiseerd. Het enige dat ik wilde weten was een lievelingskleur. En wat er te winnen viel, bleef een verrassing. Nu de winnaars hun post hebben ontvangen kunnen jullie zien wat ik heb gemaakt. Twee naaldenmapjes met scharenstof aan de binnenkant. Het patroon van het naaldenblok komt uit één van de boeken die ik in Houston heb gekocht.

 

Handtekening

 

Eén gedachte over “Goed aangekomen.”

  1. Superleuk……ik hoop in de toekomst ook eens een gelukkige keer te hebben ;-))
    Je prijzen zijn ontzettend leuk geworden en dan ook nog in de lievelingskleur van de winnaressen…. Leuk idee!
    Groetjes
    Marina.

Reacties zijn gesloten.