Met grote stappen het nieuwe jaar in.

Toen er enkele weken geleden sneeuw lag, merkte ik dat mijn laarzen niet meer waterdicht waren. Ik dacht in eerste instantie dat er ergens een klein gaatje zat, maar toen ik ’s morgens een stukje rubber naast mijn laars lag, ontdekte ik het volgende.

De hoogste tijd voor nieuwe laarzen. De eerste laarzen die ik online had besteld, legde een probleempje bloot dat ik al weer was vergeten. Ik heb erg dikke kuiten. Daarom ben ik vandaag alle schoenenwinkels af geweest. Na het passen van een paar laarzen kreeg ik al snel in de gaten of een paar ook maar enigszins zou kunnen passen. Pas bij de laatste winkel, waar ook mijn vorige laarzen vandaan kwamen, ben ik geslaagd. De Bristol had ook slechts één model dat geschikt was….

En naast deze mooie zwarte exemplaren lagen er ook nog….

Al met al ben ik super geslaagd.

Twee paar nieuwe laarzen om 2013 in te stappen.

Ik wens iedereen een goede jaarwisseling toe en maakt wat moois van 2013!

Handtekening

2 gedachten aan “Met grote stappen het nieuwe jaar in.”

  1. Kijk daar kun je voorlopig letterlijk mee vooruit komen.
    Goede tip voor mijn DD’s met grotere kuiten dan gemiddeld.

  2. Ze zijn leuk Helma, Slim van je om meteen 2 paar te nemen!
    veel plezier er mee!

    Ik weet niet of ik he jou al eens eerder heb gevraagd, maar ik zo graag ook ‘zo’n handtekening ‘ onder mijn blogitem willen zetten als die jij hebt. heb jij een link waar ik eentje kan maken?

    groetjes, (OH en die lensquilt wordt spectaculair door dat stofgebruik!)

Reacties zijn gesloten.