Terugblikken en goede voornemens.

Zo op de eerste dag van het nieuwe jaar is het ook een moment van terugkijken op het voorbije jaar. De afgelopen dagen heb ik niet alleen achter de naaimachine gezeten. Ik heb ook alle ontbrekende foto’s in de berichten teruggeplaatst. Terwijl ik daarmee bezig was, heb ik ook een collage gemaakt van alle projecten die ik dit jaar heb afgerond.

De lensquilt is nog niet klaar, dus ontbreek die hier. Het verbaasd me iedere keer dat ik zo’n overzicht maak hoeveel er passeert in een jaar. Hier zie je namelijk niet waar ik verder mee bezig ben geweest, wat nog niet klaar is.

Trouwe lezers van dit blog weten dat ik aan meerdere dingen tegelijk werk. Dat levert veel leuke verhalen op, maar soms raak ik ook het overzicht kwijt. Het is één van mijn goede voornemens om in het komende jaar de onderstaande lijst terug te brengen naar maximaal tien projecten.

 1.  Lensquilt.
 2. Variahexagonnen
 3. New York Beauty
 4. A quilter lives here
 5. Hexagonnetjes
 6. Sashi Ko
 7. Convergence
 8. Huisjes
 9. Four winds
 10. Capistrano
 11. Nearly Insaned
 12. Pythagoras
 13. Miniquiltje
 14. Handtas
 15. Geheim project.

En nu aan de slag.

Handtekening

Eén gedachte over “Terugblikken en goede voornemens.”

 1. Je hebt een productief jaar gedraaid Helm!! Goed bezig.. dat 2013 nog maar beter mag worden (of in ieder geval de lijst korter hihi) xx

Reacties zijn gesloten.