Tas nummer drie.

De derde tas die ik maakte, is ook quilt gerelateerd. Het is namelijk een tas waarin een quilt inclusief quiltring past. Hij heeft twee verschillende zijden. Op de ene kant een bloem met puntjes.

Aan de andere kant ronde blaadjes.

Bovendien is er een bijpassend etui, waar je aan de buitenkant twee klosjes quiltgaren kwijt kan. Helemaal handig is het lusje aan dit etui. In de tas zit een lintje waar je het etui dan met behulp van het lusje vast kan zetten, zodat je het etui niet door de tas slingert.

Handtekening

 

Eén gedachte over “Tas nummer drie.”

  1. Wat ben jij toch kreatief/inventief…. Ik slinger me momenteel op een BERG “begonnen” quilts met een nieuwe er tussendoor…… Ben door mijn voorraadje van babyquilts heen en vul die momenteel weer aan. Het kost me meer moeite dan voorheen, maar in ieder geval ben ik weer aan de slag. Af en toe ga ik winkelen in mijn opslag om weer iets uit te spitten waar ik aan “verder” kan. Mijn hemel, wat heb ik een boel spul liggen. Zie dus ook af van mijn quiltlessen verslaving, geeft alleen meer op de to do berg……

Reacties zijn gesloten.