Handtas.

De volgende in de rij met tassen die ik in de loop der jaren gemaakt heb, is een handtas. Het orginele patroon komt uit een tijdschrift, maar is wel enigszins aangepast. Ik heb hem verkleint en de bovenzijde voorzien van een rits, zodat er niet zomaar van alles uitgegraaid kan worden. Jarenlang heb ik deze tas met veel plezier gebruikt, maar inmiddels is hij versleten en toe aan vervanging. Hoe dat in zijn werk ging volgt later. Natuurlijk mag een foto van de tas niet ontbreken.

Handtekening

Eén gedachte over “Handtas.”

  1. Ja deze tas heeft menig expositiebezoek en midweek meegemaakt.
    Ik ben niet zo van de stoffen tassen zo je weet (ach met een dochter in een lederwarenzaak…)
    Maar deze vind ik wel erg leuk. Vooral die kleurtjes van de flying geese!
    Die doen het helemaal voor mij,

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.