Groot nieuws.

Enkele weken geleden kondigden mijn zusje Marrigje en haar vriend Dirk-Jan aan dat ze van plan waren om te gaan trouwen. Ze zijn inmiddels begonnen met het regelen van allerlei zaken voor de bruiloft. Vandaag was een bijzondere dag. Samen met Miems, haar aanstaande schoonmoeder en beste vriendin en ik, ging mijn zus op zoek naar een bruidsjurk. Het plan was om een idee te krijgen wat voor soort jurk ze leuk zou vinden. Ze had Miems en mij al gepolst of wij haar jurk eventueel zouden willen maken, maar …. Ze heeft DE JURK gevonden. Alles bij elkaar was het een bijzondere en zeer geslaagde dag. Hier zal ik natuurlijk geen foto plaatsen. Slechts een tekening van een bruidje, want een bericht zonder afbeelding is nu eenmaal niks.

Handtekening

Eén gedachte over “Groot nieuws.”

Reacties zijn gesloten.