Altijd ongelegen.

Ruim een week geleden laden de batterij van mijn laptop niet meer op. Dat was al eens eerder gebeurd en toen bleek het makkelijk te verhelpen. De adapter was stuk en met een vervangend exemplaar kon ik weer uit de voeten. Helaas bleek dinsdag dat het deze keer niet zo makkelijk kon worden opgelost. De geschatte reparatiekosten waren aanleiding om het apparaat zo weer mee naar huis te nemen en contact te leggen met mijn privé helpdesk. Theo (mijn jongste broer) gaf mij goed advies. Allereerst mocht ik met de schroevendraaier aan de slag met dit als resultaat.

De conclusie was dit is het niet waard om te gaan repareren. Gelijk werd er een zoektocht naar vervanging gestart. Binnen budget en voor vrijdag op te halen, is het deze geworden. Wel even wennen aan windows 8 en het touchscreen geeft ook leuke effecten. Superblij dat ik weer uit de voeten kan, dit weekend is hij zeker heel handig.

Handtekening

Eén gedachte over “Altijd ongelegen.”

Reacties zijn gesloten.