We zijn er!

Vandaag is omgevlogen. De Capistrano is bijna klaar. Nog aan één zijde de bies vast zetten en het label afmaken en dan is hij helemaal klaar. We vertrokken na vieren uit Vijfhuizen. Eerst waren er andere zaken die onze aandacht vroegen. De rit verliep rustig en al snel stonden we helemaal vooraan in de rij om de boot op te rijden. Het eerste puntje van de boot is hier al zichtbaar.

Voor we het wisten konden we erop.

We vertrokken met de boot van zes uur richting het eiland. Dit is ons einddoel.

Eenmaal aan de overkant is het de hoogste tijd voor wat eten. We beginnen met een soepje vooraf.

Waarna we een grote salade met Texelse kaas en ham kregen voorgeschoteld.

Rijkelijk gevuld en heerlijk. We sloten de maaltijd af met een kopje koffie.

Toen was het de hoogste tijd om de Pelikaan op te zoeken. We werden hartelijk ontvangen. En hadden al snel Carla en Nel gevonden. De rest van de avond hebben heerlijk bijgepraat en aan de bies van de Capistrano gewerkt. Tijd om nu de ogen te gaan sluiten. Morgen gaan we Den Burg onveilig maken.

Handtekening