De eerste dag.

We hebben prima geslapen. En na een heerlijk uitgebreid ontbijt vertrokken Miems, Carla, Nel en ik richting Den Burg. Even binnen kijken bij de wolwinkel en de Witte Engel. Daarna nog wat ander winkels waarna we ons begaven naar Paal 17. Hier werden door Nel getrakteerd op een heerlijke lunch. Niets zo leuk als buiten in de zon, genietend van het uitzicht op het de zee, een lekker pannenkoek op smikkelen.

Eindelijk mooi weer. Is het geen plaatje?

Na de lunch gingen we weer richting de Pelikaan, waar we begroet werden door een groot deel van de groep. Voor we het wisten waren we compleet en kon er worden gestart met de openingsrituelen van de midweek. De algemene informatie, het voorstelrondje en het showen van de voorbeelden. Dit alles werd gevolgd door een gebakje bij de thee of koffie. Al snel werd er per project instructie gegeven en gonsde het van bezige bijtjes. Nog geen foto’s hiervan, maar die komen er zeker nog. Na weer een heerlijke maaltijd, was het vanavond tijd voor de Show en Tell. Er kwamen prachtige quilts langs. De foto’s die ik hiervan gemaakt heb, moeten nog even worden bijgewerkt, daar neem ik nu de tijd niet voor. Wel wil ik tot slot de Capistrano laten zien. Mede dankzij Miems hulp is hij nu helemaal klaar.

Handtekening

2 gedachten aan “De eerste dag.”

 1. Prachtig die Capistrano! Kunnen we die ee keertje lenen voor de winkel? Je snapt zeker wel dat ik die kleurtjes HEEL ERG MOOI vind?
  Fijn week en hou ons lekker op de hoogte zodat we ook een beetje mee kunnen genieten a.u.b.?
  Tot zaterdag,
  Marina.
  P.S. Komt Miems dan ook mee???

 2. Wat is hij mooi geworden!!
  Spettert van de foto af!
  Fijne midweek voor iedereen en de groetjes van Sytske

Reacties zijn gesloten.