Midweek dag 3.

In het vorige bericht liet ik bijna alle Illusions zien. Gré is met haar eigen variant bezig. Deze had jaren lang als UFO in de kast gelegen, maar inmiddels zijn de stroken gesneden.

De volgende stap voor haar was het weghalen van de papiertjes. Ze zat een tijdje op de grond te peuteren en dan krijg je dit.

En dan nog even een foto van de aankopen in de Scholekster. Voor mij een tweede hartjesbeker en de bolletjes variant voor Miems.

Wat ik jullie ook nog niet heb laten zien is het appartement waar we deze keer in huizen. Drie keer raden welke slaapkamer van mij is.

De woonkamer. Miems zit op de bank.

En een beetje wazige keukenfoto.

De badkamer heb ik niet gefotografeerd.

Het lijkt nu misschien alsof er alleen maar Illusions worden gemaakt, maar er zitten nog meer quilts in het programma. Zoals de verschillende vogelhuisjes. Allereerst de vogehuisjes in het berkenbos.

En twee versies mini vogelhuisjes. Er staat slechts één versie op de foto.

Ton maakt deze leuke grote variant. Lekker Hollands.

Ikzelf heb drie vogelhuisjes gemaakt van de variant die ontbrak op de foto.

Vanmorgen werden om tien uur de naaimachines allemaal uitgedaan. We vertrokken met de hele groep naar het oudhistorisch museum in de Waal, waar op dit moment een quilttentoonstelling is. Het was een genot om door dit museum te dwalen. Ik heb heel veel foto’s gemaakt, maar het werken daarvan ga ik pas doen na de midweek. Slechts twee kleine quiltjes wil ik nu wel laten zien. Ook met vogelhuisjes.

 

Handtekening

2 gedachten aan “Midweek dag 3.”

  1. Mooie foto’s weer, hier in Zeist en den Dolder genieten we weer met jullie mee! De huisjes worden echt Ton, die van jou zijn ook heel leuk. En je hartjes beker, ben nu wel heel erg jaloers hoor, lekker weer en jullie op Texel en dan ook nog lekker quilten bij Ineke. Gelukkig komt Ineke zaterdag weer naar mij toe 😉 hou ons lekker op de hoogte, wij kijken lekker mee.
    Groetjes Marina

Reacties zijn gesloten.