Dag 2 De Illusions.

De tweede dag vloog zo snel om dat ik mezelf nu pas de tijd gun om een berichtje te schrijven. ’s Morgens eerst een bezoekje aan de Scholekster. Ik heb geen foto van mijn aankopen, dus die volgt later. Daarna snel weer naar de Pelikaan. Ik wil de namelijk verder met de Illusions. Dit zijn de twee voorbeelden dit Ineke liet zien.

Er zijn een heel wat deelnemers aan dit project begonnen. Hier zie je de kleuren van Wietske.

De kleuren van Willeke.

Het resultaat van Henny.

Deze kleuren zijn van Annelies.

Deze kleuren zijn van Emmy.

Hier zie je de blokken van Miems.

De laatste foto laat mijn blokken zien.

Carla, Gerry en Marga zijn ook met deze quilt bezig, maar zij waren in een fase dat het even niet mogelijk was om een foto te maken. Daar zullen jullie nog even op moeten wachten.

Handtekening