De laatste tas van mijn zelfgemaakte collectie.

Als trouwe volger heb je deze tas vorige maand al gezien. Dit gezellig kleine tasje is momenteel in gebruik als handtas. Echt lekker compact. Jammer genoeg net te klein om ook mijn zonnebril in mee te nemen. Daarom denk ik dat ik van de zomer toch een ander tasje in gebruik zal nemen.  Zo ziet het tasje er aan beide zijde uit.

Het middenvak.

En de binnenkant van de andere vakken.

Dit is de dertiende en voorlopig laatste tas. Toch meer dan ik dacht.

Handtekening

P.S. De resultaten en verdere foto’s van Texel volgen later.  Morgen eerst naar Den Dolder voor de UFO-dag.

 

Eén gedachte over “De laatste tas van mijn zelfgemaakte collectie.”

  1. Ja dat wordt het volgende wat af moet ik heb het nu in het echt gezien en het is een leuk tasje!

Reacties zijn gesloten.