Wie van de drie?

De kleine quiltjes zijn helemaal super. Voor je het weet het je weer een AFFO. Er lag al een tijdje nog wat materialen voor een mini. Van de VeniceRosequilt waren nog een aantal kartonnetjes over om een acht-puntige ster te maken. De ster heb ik gemaakt van een witte glitterstof. Nu weet ik alleen niet hoe ik verder wil. Welke van de drie ondergrondstofjes past het beste bij de ster?  Ik ben benieuwd welke van de drie bij jullie favoriet is.

Handtekening

4 gedachten aan “Wie van de drie?”

  1. Leuk project Helma, mijn voorkeur gaat uit naar stof B!!!! Komt de ster het mooiste uit denk ik.
    En wat schrijf je toch altijd leuk!! De hartjes van gisteren hebben mijn hart gestolen hoor!
    Lieve groetjes van Ineke.

  2. Ik ga ook voor B. C is zo winters en A kleurt niet. Althans op de foto. Groetjes, Tineke

Reacties zijn gesloten.