De Bee.

Gisteravond hadden we weer bee in de Lapjesgaard. Niet alle projecten heb ik op de foto gezet, maar wel een paar. Allereerst de Fernhill van Zuzanna.

Zuzanna had ook de nieuwste quilt die ze voor haar zoontje gemaakt heeft bij zich.

Verder liet ze ook haar eerste blokken van de lensquilt  zien.

Ikzelf had de mini’s die ik hier al heb laten zien bij me. Bovendien had ik op verzoek mijn lensquilt ook bij me. Hij ligt nog in stukken. Pas als de top af is zal ik hier weer een foto plaatsen. Miems had haar top van de CostaRicacartwheel. Aangezien nog steeds niet heb ontdekt hoe ik een foto kan maken van een quilt die ik omhoog hou, zullen op die foto nog even tegoed houden. Jitske was bezig met de volgende kat, maar had nog niets om op de foto te zetten. Wel een foto van de leuke hartjeskrans van Hennie.

Voor haar kleindochter heeft Hennie ook nog deze roze versie gemaakt.

Diny toonde ons aan de top voor haar toekomstige kleinzoon. Hij wordt volgende maand verwacht.

Dieuwke was bezig met het vastzetten van de bies aan een tafellopertje. Dom genoeg heb ik hier geen foto van gemaakt. Tot slot liet Heleen haar whirlwind in aanbouw zien.

En een andere variant met een bijna gelijk motief, maar met een heel ander techniek.

 

Handtekening