Een geslaagde avond.

Toen ik in november het hemelse modder-dinertje organiseerde voor mijn broers en zus, riepen de zwager en schoonzussen ‘En wij dan!’ Tuurlijk laat ik dat niet op me zitten. Het heeft even geduurd eer we een datum hadden waarop iedereen kon, maar vandaag was het dan zover. Helaas werd Dirk-Jan door een zomergriep geveld, maar aan het begin van de avond stond de tafel voor Marrianne, Florieke, Katja en mijzelf zo gedekt.

Als aperitief serveerde ik toast met zalm, tapenade en aioli. Katja had ook nog voor een aantal verse oesters gezorgd. Daarbij dronken we een roze cava bij.

Hierna volgde een spinaziesalade met gegrilde tomaten en geitenkaas.

Waarna ik de soepborden zo op tafel zette.

Het recept heet thee van visbouillon. En de rauwe vis gaart in je bord, op het moment dat de hete soep er over wordt gegoten.

En als hoofdgerecht Zeewolf met agathoise saus en worteltjes. Om je vingers bij af te likken.

En of dit alles nog niet genoeg was, volgde er ook nog een dessert. Frambozen met witte chocoladeroom.

O,ja en toen was er koffie met Milka-hartjes en Jules Destrooper speculaasjes. Nu tonnetje rond mijn bed in.

Handtekening

3 gedachten aan “Een geslaagde avond.”

  1. Inderdaad Helma: Om je vingers bij af te likken!!!
    Fantastisch diner hoor!! Complimenten!
    Liefs v. Ineke.

  2. Het ziet er wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg lekker uit. Vooral de soep(presentatie) spreekt me geweldig aan! Mijn man is net voor 10 dagen NL vertrokken, dus ik heb vrij spel om het eten (nog) eenvoudiger te houden/maken.

Reacties zijn gesloten.