De jurk.

Het is natuurlijk leuk dat mijn zusje voor haar trouwjurk geslaagd is, maar ikzelf wil ook iets leuks dragen. De afgelopen weken heb ik heel wat winkels afgestruind, maar er was niets wat mij beviel. Dat de kleur blauw er in moest zitten, maakte het ook niet makkerlijker. Uiteindelijk online toch iets gevonden. De bandjes zijn nu alleen nog met een paar spelden korter gemaakt, maar al met al ben ik happy.  Mijn nieuwe schoenen passen er perfect bij. Nu alleen nog op zoek naar een goed zwarte bolero of vestje.

Handtekening

9 gedachten aan “De jurk.”

 1. Al gedacht aan een stola, organza of voile? Maakt het net iets feestelijker dan een vestje. Is in allerlei kleuren aan de meter te koop voor een prikkie en kun je net zo groot maken als je zelf wilt.

 2. ZOOOO super hoor je ziet er geweldig in uit!
  Drukke tijd zeker zien we je nog begin september????????

 3. Helma, deze is helemaal gestaagd.
  Inderdaad nog een mooi vestje of stola, zoals Cuny’s suggestie.
  helemaal feestelijk!
  laat de zon nu maar komen (duim duim).

 4. Helma,

  Je bent een plaatje, ook de schoentjes staan er super leuk bij. Ik wens je een super mooie dag toe.

 5. Hi staat je inderdaad prachtig en past heel goed bij jou. De kleuren zijn prachtig, maar dat is jou ook toevertrouwd. Een hele leuke dag dan nog…

 6. Hij staat je echt heel goed Helm, een supermooie jurk!!!! Ik heb er veel zin in!! Liefs

Reacties zijn gesloten.