Geen vakantiestop.

Donderdag was het gewoon Bee in de Lapjesgaard. Niet iedereen was er, maar er was nog genoeg om te showen. Allereerst twee blokken van Zuzana. Ze horen bij de nieuwe BOM van Lynette Anderson.

Bovendien had ze haar lensquilt bij zich. Ze is nu bij de laatste fase gekomen. Het aan elkaar zetten van de blokken.

Jitske heeft de sticherie blokken, die ze een aantal jaren geleden gemaakt had, tot een leuke top gemaakt.

En deze top wil ze ook voor september helemaal afmaken. Ze hoeft zich niet te vervelen deze zomer. Ze had namelijk ook nog een BOM bij zich, maar van die blokken heb ik dom genoeg geen foto’s genomen.

Dieuwke heeft ook het plan om eerst drie werkstukken af te maken voor ze in september weer aan iets nieuws mag beginnen. Ze had dit gezellige herftslopertje nu onder handen.

Heleen was aan het stoeien met de wervelwindblokken. Tijdens het opplakken bleek dat het mogelijk was om spiegelbeelden te maken. Dat wordt een uitdaging om ze mooi te verdelen.

Miems kon alleen een foto van de placemats laten zien. Ze heeft ze alweer weg gegeven, dus de foto is het enige dat rest.

Tot slot ikzelf liet de top van de piramidehexagonnen zien en het speldenkussen. Beide heb ik hier al laten zien, dus niet nog meer foto’s.

Handtekening