Gezellig en leerzaam.

Gisterenmorgen reed ik in de miezerige regen richting Zaandam. Angela had de koffie en zelfgebakken brownie klaar. Naast bijpraten, en in het centrum lunchen hebben we ook de computer aangezet. Angela is namelijk heel ervaren in het maken van mooie fotoboeken.
Al enige tijd wil ik van een paar van mijn reizen en dit blog een boek maken, maar ik kwam niet uit de startblokken. Samen hebben we de eerste stappen gezet aan een boek over Houston. Zo ziet de voorpagina er nu uit. Of het zo blijft is nog maar de vraag.

De eerste pagina’s zijn voor zien van achtergrond en foto’s. Er moet nog wel wat tekst bij.

Natuurlijk moeten de prijswinnende quilts van de Nederlandse quilsters er ook in. Deze pagina’s zijn nog niet klaar, omdat ik het om twee uur vannacht beter vond om te gaan slapen. Verdorie, weer een verslavende hobby erbij!

Handtekening

 

2 gedachten aan “Gezellig en leerzaam.”

  1. Het is verslavend telkens zie keveren wat nieuws, maar wel een leuke blijvende herinnering.

Reacties zijn gesloten.