Tuinieren?

Laat ik voor opstellen dat ik absoluut geen groene vingers heb, dus ik weet het zeker niet beter. Enkele weken geleden belde er een medewerker van een hoveniersbedrijf bij ons aan. Ze waren verderop in de straat de voortuin aan het bijwerken en vroegen zich af of ze bij ons ook even de boel moesten aanpakken. Dit is wat ze toen ongeveer zagen, hoewel er nu meer bloemen zijn.

Mijn vader antwoordde dat zijn plan voor het de tuin, precies was zoals het er nu uitziet. Ik was er niet bij, maar ik zie een meewarig kijkende hovenier, die al op zijn hoofd krabbend de aftocht neemt. En wat de tuin betreft. Onderstaande collage laat een ware bloemenzee zien en daar geniet ik van.

Handtekening

 

 

3 gedachten aan “Tuinieren?”

  1. Ik kan mij voorstellen dat je hiervan geniet. War een kleuren pracht.

Reacties zijn gesloten.