Nog steeds aan het voorbereiden.

Nog steeds ben ik nog niet echt begonnen met de BOM Love Entwined. Wel heb ik inmiddels een krat gepakt waar nu de stof in zit die ik in Birmingham heb gekocht. Verder heb ik ook de knoopjes erbij gedaan, die ik ga gebruiken als de applicatiestukjes me echt te klein worden. Tot slot zie je twee nieuwe groene lapjes die Miems in Delden heeft gescoord. Zij en Inge waren deze week een paar dagen op vakantie in eigen land. En mijn vader vind het prima als er dan af en toe een bezoekje aan een quiltwinkel in het programma wordt opgenomen.

En nu had ik vanavond natuurlijk verder moeten werken aan bijvoorbeeld de lensquilt, pythagoras, NYB of de jellyrol-quilt, zodat de stapel UFO’s weer wat lager is en ik kan starten met de LE, maar bij het opruimen van mijn aankopen in Birmingham, kwam ik dit boek tegen. Daar heb ik nu heerlijk in zitten lezen. Ach morgen, of overmorgen weer een kans.

Handtekening

Eén gedachte over “Nog steeds aan het voorbereiden.”

Reacties zijn gesloten.