Regels zijn er om gebroken te worden.

Eigenlijk plaats in geen foto’s van personen op mijn blog, met uitzondering van foto’s van mezelf. De foto van gisteren was wel een heel aparte zag ik vanmorgen. De quilt die achter me hing, maakt dat ik net een kroon/ halo heb.  Het is duidelijk dat ik mijn aandacht eigenlijk bij heel andere zaken had gisteren. Het was de dag van Marrigje en Dirk-Jan. Dat is duidelijk te zien aan de onderzetters.

Bij de koffie werden deze lekker cupcakejes geserveerd.

Dit is natuurlijk leuk, maar jullie willen een foto van de jurk zien. Goed hier dan een foto van Mijn zusje en ik. O ja, Je ziet ook nog net Theo achter ons.

 

Handtekening

5 gedachten aan “Regels zijn er om gebroken te worden.”

 1. Prachtig bruidje hoor, maar jouw jurk is ook leuk!!!!
  leuk dat je een keer een uitzondering wilde maken! (natuurlijk was ik wel nieuwsgierig)
  groetjes

 2. Jullie zien er stralend uit. Het weer was ook stralend. Wat wil je dan nog meer

 3. een plaatje was ze in haar jurk en samen ook een mooi plaatje voor later
  groetjes jitske

 4. Fantastische foto hoor Helma. Jullie zien er allebei stralend uit.
  Je kunt zien dat jullie genoten hebben van deze byzondere dag..
  En gewoon foto’s blijven plaatsen hoor! Hartstikke leuk!

Reacties zijn gesloten.