Bootje varen.

De laatste dagen ben ik niet erg scherp. Eerst een foto waarbij ik mezelf onbedoeld een kroon geef, dan schrijf ik een bericht waardoor sommige denken dat ik geen foto’s meer ga plaatsen. Dat is absoluut niet het geval, maar normaal deel ik geen foto’s waar familie of vrienden opstaan. En dan nu het bericht van vandaag. De afgelopen weken heb ik kussens voor een boot gemaakt. Hier zie je ze op hun plek. Eerst de boeg.

En ook nog een foto van het achterdek.

Handtekening

5 gedachten aan “Bootje varen.”

 1. Dat is niet zomaar een opblaasbootje. Het is een waar schip.
  Nu voorzien van prachtige kussens.
  Op zulke kussens is uit zitten wel uit te houden

 2. Ik sluit mij aan bij Gré!
  Dit ziet er superstrak uit Helma en ik weet dat dit niet persé een makkelijk klusje is om het zo te krijgen…complimenten!

  groetjes,

 3. Ik sluit me bij de vorige spreeksters aan hoor Helma! Fantastisch gedaan!! Complimenten.
  Maar het is toch wel je eigen boot he!!!!!!
  Lieve groetjes van Ineke.

 4. Ik mis nog een paar fel gekleurde sierkussens, maar verder heel mooi gedaan
  grotej Jitske

Reacties zijn gesloten.