Het einde inzicht.

Op de hoek van mijn naaitafel ligt al enige tijd een quilt in wording. Het is de lensquilt en steeds zoek ik een excuus om aan een ander project verder te gaan, omdat de laatste loodjes aan deze quilt niet gemakkelijk zijn. Vandaag toch besloten dat ik hem voor de midweek af wil hebben en dat betekent dat ik  aan de slag ben gegaan. Er zijn nu nog maar twee stukken. De bol moet nog in de buitenrand worden genaaid.

Miems heeft soms ook een hobbel te nemen. Bij haar ligt de Costa rica Cartwheel al een tijd je klaar om doorgequilt te worden. Het mooie is dat we nu gewoon van project wisselen. Zij zet de bol in mijn lensquilt en ik ga aan de slag met het doorquilten van haar quilt. Allebei blij.

Handtekening

3 gedachten aan “Het einde inzicht.”

  1. Ik vind hem nu al mooi en dan zit ie nog niet eens in elkaar.
    Gewoon meenemen volgende week hoor. Mag je trots op zijn!

Reacties zijn gesloten.