Een fotoverslag.

Tijdens de quiltdag in Helmond heb ik met wat betreft aankopen erg goed kunnen inhouden. Naast het workshoppakketje voor de Clamshell, heb ik slechts dit patroon aangeschaft. Met wat aanpassingen ga ik het tot een miniquiltje voor in mijn quilthuisje maken.

Verder is gelukt om de foto’s tot een filmpje om te zetten. Wel wil ik opmerken, dat niet  alle quilts op de foto staan. Het is slechts een impressie. Dit komt mede doordat sommige dames zo snel waren met showen, dat het me niet gelukt is om een scherpe foto te maken. En in het filmpje zul je zien dat sommige quilts behoorlijk scheef hangen of zo groot zijn dat het onmogelijk is om ze goed op te houden. Toch krijg je een aardig beeld van de Show en Tell.

Mocht je een foto willen hebben klik dan hier en je komt in het onlinealbum, waar je de foto rustig kan bekijken en downloaden.

Handtekening

2 gedachten aan “Een fotoverslag.”

  1. Hallo Helma , Wat een leuk filmpje heb je gemaakt , bedankt ! heb er van genoten om de vele mooie quilts weer te zien . je ziet dat alle dames ook zo’n plezier van deze hobby beleven ! het was ook een superleuke dag ! groetjes annie aspers

  2. hoi helma , wat een leuk verslag, mijn quilt staat er ook nog op, de hartjes. Kan ik die zelf van het web halen of moet/mag je hem aan mij sturen?

Reacties zijn gesloten.