Goed gekozen.

Bijna twee weken geleden ben ik mijn nieuwe bril gaan dragen. De meeste mensen in mijn omgeving waren niet op de hoogte van mijn nieuwe aankoop en gaven ook geen commentaar. Conclusie: de bril past bij mij. Het maken van een goede foto had wel wat voeten in de aarde. Kijk maar naar deze collage minder geslaagde versies.

Op het laatst kreeg ik zelfs de slappe lach.

Gelukkig zat er tussen alle foto’s ook wel een paar geslaagde. Op deze zie je goed hoe ik de blauwe driehoeksjaal draag.

Maar deze vind ik nog beter. Deze zal ik zo op mijn profielpagina plaatsen.

 

Handtekening

3 gedachten aan “Goed gekozen.”

  1. Mooie bril ,mooie sjaal ,leuke foto’s ! Mooi zelfs . ……… Fijn dat het goed met je gaat ! En zoveel leuks onder handen hebt ! Groetjes R.

  2. Okay, ik ben wat laat, maar gefeliciteerd met je nieuwe aankoop. Past inderdaad heel erg goed bij je!
    Klasse! (ik ben er dit voorjaar niet bij om een nieuwe profielfoto te maken, maar deze die je hebt uitgekozen is ook goed gelukt!)

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.