Eerst doen, dan lezen.

Vanavond ben ik gestart met de basisquilt voor de minimaandquiltjes. De basis bestaat onder andere uit een rand met flying geese. De randen bestaan  uit meerdere stukken foundation piecing. Daar ik graag op papier naai, heb ik kopietjes gemaakt van de verschillende onderdelen. Op de automatische piloot ben ik met de korte stukken begonnen. Hier zie je de stukken helemaal klaar. De achtergrondstof is heel donkerblauw op de foto lijkt het zwart.

En toen bedacht ik dat de rand een rechthoek moest vormen. Dan kan het niet zo zijn dat alle zijde even lang zijn. En ja, hoor. Van onderdeel C hoefde ik er maar twee te maken. De blokken die ik over hou zal ik op de achterkant gebruiken als label, weggooien is het laatste wat ik wil. Misschien is het toch handig als ik de volgende keer eerst goed lees wat de bedoeling is.

Handtekening

Eén gedachte over “Eerst doen, dan lezen.”

Reacties zijn gesloten.