Hoeveel klosjes?

Op sommige blogs houden ze bij hoeveel stof ze kopen en gebruik, met al doel de kast leger te krijgen. Sinds kort zag ik ook een paar blogs waar ze hetzelfde doen voor strengen of bollen wol. Dit soort statistieken ga ik niet bij houden, maar wat ik wel wil weten is hoeveel klosjes garen ik in een jaar leeg maak. Met het doorquilten van de Northern Lightsquilt zijn de eerst lege klosjes van dit jaar een feit. Aan het einde van iedere maand zal ik een berichtje schrijven met de stand van zaken. Wie weet is dit een stimulans om de klosje met een klein restje garen eindelijk eens op te maken. Voor nu staat de teller op 3.

Handtekening

Eén gedachte over “Hoeveel klosjes?”

  1. Ik heb ooit geleerd om als het “gewoon” garen betreft klosjes op te maken in het spoeltje van mijn machine. Natuurlijk lukt dat niet voor speciaalgarens. Het moet wel heel gek lopen als je ziet dat je een ander kleurtje in de onderdraad hebt gebruikt. Tja, ik gebruik natuurlijk geen zwart voor witte blokken, maar dat weet jij ook wel.

Reacties zijn gesloten.