Topdag.

Vanmorgen begon met een tripje naar de markt. Daarna weer snel naar huis Miems en ik kregen namelijk ‘hoog’bezoek. Bep uit Julianadorp kwam een dagje bijkletsen en quilten. Ze kon het niet laten ons te verwennen. Ze nam het voorjaar mee.

Al snel zaten gezellig met z’n drieën rond de tafel. Bep maakte nine-patches voor een hele mooi randenquilt. Miems was bezig met de tweede serie blokken voor een FourWinds quilt. Dom genoeg heb ik daar geen foto’s van.

En waar was ik mee bezich. Aanstaande zaterdag is het Open dag bij de Quiltcorner in Den dolder. Dan kan iedereen deelnemen aan de inloopworkshop om een leuke tas te maken. in het kader van het groene tassenplan. Natuurlijk is het wel handig als je als juf dan een voorbeeld hebt gemaakt. Daarom heb ik gisteren dit gemaakt.

Heb je ook wel behoefte aan een extra boodschappentasje, nu je voor plastic moet betalen? De workshop aanstaande zaterdag is gratis. De materialen (een aantal lapjes) moet je wel kopen. Bovendien zijn er in de winkel nog meer leuke aanbiedingen. Wie weet zie ik je daar????

Meer weten over de Quiltcorner klik dan hier 

Groetjes Helma