DJ-Bee

Gisteren was naast een gezellige dag met Bep, ook de dag dat het weer DJ-Bee was. Ik ga met een slakken tempo, maar gisteren heb ik overdag niet alleen het tasje gemaakt, maar ook weer een blok. En dat maakt het aantal blokken dat ik af heb nu een mooi rond tiental.

Tijdens de bee ben ik druk bezig geweest met nummertje 11. De voorbereiding was  aan het einde van de avond klaar. Straks bij de Bee in Hoofddorp gaat het zeker lukken om dit blok ook af te maken.  Jeetje, het lijkt wel of ik vaart begin te maken.

Groetjes Helma

2 gedachten aan “DJ-Bee”

  1. ZO!! leuk om weer verbonden te zijn met jouw (veel) doen en (weinig) laten! Vanochtend werd er op een bee waar ik sinds kort bij ben voorgesteld dat we voor de volgende gilde tentoonstelling allemaal een aantal (of alle) blokken van de Farmer’s Wife maken. Ieder haar eigen versie…. Dat lokt me wel, zeker als ik het aantal kan beperken, zodat er een kans is het af te krijgen….

Reacties zijn gesloten.