Vrijdag Breidag.

Sommige rubrieken komen terug. Allereerst schrijf ik op vrijdag over brei- en haakwerk. Hoewel ik vrijdag heel andere bezigheden had. (Daar zal ik zondag over schrijven.) Op de pennen heb ik nu een bijzonder project dat als het goed is volgende week weggeef. Dus geen verdere uitleg bij deze foto.

En dan nu een serie foto’s met de breiwerken van Miems en mijzelf van de afgelopen maanden voor zover ik er foto’s van heb. Allereerste een lieve trui voor Lotte.

Een stoere trui voor Gijs. Deze zijn beide door Miems gemaakt.

Twee bijpassende vestjes voor de tweeling Frederiek en Liza.

Voor Sara en Lotte heb ik een vergelijkbaar vest gemaakt. En hieronder een jongens versie voor Gijs.

Tot zover.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Vrijdag Breidag.”

  1. Wat een produktie. En wat een lieve vestjes voor de tweeling.Groeten, fijn weer je blog te lezen

Reacties zijn gesloten.