Heb je er een tasje bij???

Vandaag was het Open dag in Den Dolder. Het was erg leuk om de inloopworkshop te verzorgen. Iedere deelnemer koos zelf de stofjes uit de winkel. Sommige gingen liever thuis aan de slag, maar een flink aantal dames vertrokken met hun tasje klaar voor gebruik. Er was zelfs een dame die niet een maar twee tasje heeft gemaakt voor haar muzikale kleindochters.

Moe maar voldaan ging ik aan het einde van de dag weer naar huis.

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Heb je er een tasje bij???”

 1. Wat een leuke show van jouw quilts, Helma! Súper!
  Mag ik jou vragen…op (ik dacht 2.13) staat een quilt met die 8 vierkantjes, (als kaarten in elkaar gestoken) met die leuke kleurtjes. Wil jij mij vertellen hoe die heet? Ik ben n.l. voor mijn mini-quiltwinkeltje allerlei mini-wandquiltjes aan het maken en dit ontwerp is daar zo perfekt voor m.b.v. een mooie serie fairy frost van M.Miller.
  Dank je alvast heel hartelijk voor het meedenken!
  Hartelijke groetjes, Bep van der Ploeg-Lascaris

  1. Hallo Bep,

   Je bedoelt denk ik de quilt Cardtrick. Het probleem daarmee is dat er verschillende blokken ook zo heten.
   Ik hoop dat je met alleen de naam in ieder geval een goede foto kan vinden.

   Groetjes Helma

Reacties zijn gesloten.