365 challenge

En weer is er een week voorbij. Tijd voor de update van de 365 challenge. Inmiddels loop ik ruim een maand achter met het maken van de blokken, maar dat gaat goed komen. Afgelopen zaterdag kon ik op de bee  de resultaten van een aantal andere bewonderen. Zoals de blokken van Meriam.

En de blokken van Mieke zijn ook prachtig.

Monique had haar blokken zo snel opgeruimd dat ik slechts een foto kon maken van het blok waar ze mee aan het werk was.

Martha liet ook een gezellige collectie zien. Het middenblok heeft ze nog even overgeslagen.

En dit was hoe mijn collectie er aan het begin van de bee eruit zag.

En na de bee kon ik deze foto maken. Ik wordt helemaal vrolijk van de regenboog die nu eindelijk is de blokken wordt gebruikt.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “365 challenge”

  1. Wat leuk al die verschillende versie van “hetzelfde”. Wat een verschil kleuren maken, he. Daar word je toch gewoon blij van?
    Wat betreft “achter lopen”…. ergens in Januari kwam er iets anders dat voorrang kreeg. Weet niet of ik het ooit zal/ga inhalen. Misschien houd ik het uitenidenlijk toch maar op een piepklein quiltje…

Reacties zijn gesloten.