Bijna….

Vandaag was het weer een gezellige, drukke en vooral geslaagde quiltdag. Het eerste lustrum is een feit. Voor de eerste quiltdag had ik alle deelnemers gevraagd om een kroontjesblok te maken voor Verdanda. Een jaar later heb ik de twee tops laten zien ik met die blokken maakte. En daarna werd het stil. Daarom heb ik de afgelopen dagen hard gewerkt om dit top om te toveren tot quilt. Allereerst een wandquiltje, omdat sommige knopen gebruikte op hun blokken en dat niet geschikt is voor een beddenquilt.

Zo serieus als ik kijk bij het eerste quiltje, zo vrolijk is mijn gezicht bij de tweede quilt. Als je goed kijkt zie je de clipjes op de bies, die nog niet vast zit, maar het gaat de goede kant op. Hij is bijna… klaar!

Later meer over de quiltdag. Nu even lekker ontspannen op de bank.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Bijna….”

Reacties zijn gesloten.