Thema vijf.

De foto’s van de quiltdag moeten nog bewerkt worden voor ik ze verder publiceer, maar ik kan al wel laten zien welke workshopjes we bedacht hebben. Het was de vijfde keer dat we een quiltdag organiseerde, dat leek ons een mooi thema voor de workshopjes. Het eerste waar ik aandacht is vijfkantig. Dat is een leuk etui geworden. Miems heeft deze leuke paarse variant gemaakt.

De achterkant is uit een stuk.

Miems heeft niet alleen het voorbeeld gemaakt, maar ook een tweede exemplaar bijna afgemaakt, zodat we goed konden uitleggen hoe je het etui in elkaar zet.

Het blok aan de voorkant is net weer even anders ingevuld.

Het tweede workshopje lag voor de hand. Nou ja, ik kon niets verzinnen, maar Miems dacht Vijf…..VIJFhuizen natuurlijk. Ik heb met dat idee ingedachten dit landschapsquiltje gemaakt.

Groetjes Helma