Noodlijntje.

Het breien van twee sokken tegelijk gaat meestal zonder problemen. Soms kom je er toch achter dat het niet gaat zoals de bedoeling. Na de kleine hiel van de eerste sok had ik ook de eerste helft steken moeten opnemen. In plaats daarvan ben ik aan sok twee begonnen. Nadat ik die sok zover had dat ik verder wilde met sok een, liep ik tegen het probleem aan dat mijn draad nu geheel op het verkeerde punt bungelde. Even dacht ik er over om sok twee helemaal terug te schuiven, de steken op te nemen, en sok twee weer over te zetten. Gelukkig bedacht ik voor ik dit plan kon uit voeren, dat ik ook een extra rondbreinaald kon pakken en daar de steken tijdelijk opzetten. Bij de volgende ronde brei ik ze dan gewoon weer mee op de oorspronkelijke naald. Resultaat twee rondbreinaalden en twee sokken.

IMG_1270

Groetjes Helma