Nieuwe start.

Het gaat echt gebeuren. Vanaf nu ga ik weer proberen iedere dag een bericht te plaatsen. Dit bericht gaat over een verrassing. Aan het einde van de middag werd er geheel onverwacht een bos bloemen bezorgt. We ( mijn ouders en ik) zijn geen van alle jarig en er is ook geen andere aanleiding die we kunnen bedenken. Nu hoor ik je denken, je kijkt toch gewoon naar het kaartje dat aan de bos hangt. Dat levert alleen de volgende tekst op.

Veel liefs Inge, Miems en Helma.

Ook de adressering levert geen aanwijzing van de afzender, maar lief is het wel. Wij gaan er nu meer gewoon van genieten.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Nieuwe start.”

  1. zo ook goede morgen Helma en Miems
    dus julie hebben en stille aanbidder nu LOL
    Ook welkom terug weer op jou eigen site.

    groetjes van uit Maarssen

Reacties zijn gesloten.